ҚАЗАҚСТАН РЕСПУБЛИКАСЫНДАҒЫ ЕҢБЕК НАРЫҒЫНЫҢ ДАМУЫ МЕН ҚАЛЫПТАСУ МƏСЕЛЕЛЕРІ (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
В научной статье авторов рассматриваются современные этапы развития рынка труда и тенденции а также правовые проблемы рынка труда в Республике Казахстан.
Keywords: Қоғамның əлеуметтік – экономикалық дамуы; интенсивтік; ғылыми –техникалық