ҚАЗАҚСТАН РЕСПУБЛИКАСЫНЫҢ ХАЛЫҚАРАЛЫҚ ЫНТЫМАҚТАСТЫҚТА АЗЫҚ-ТҮЛІК ҚАУІПСІЗДІКТІ ҚАМТАМАСЫЗ ЕТУДЕГІ КЕЙБІР ҚҰҚЫҚТЫҚ МƏСЕЛЕЛЕРІ (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
В данной статье исследованы проблемы обеспечения продовольственной безопасности Республики Казахстан вконтексте международного сотрудничествa.