Сущность правотворчества и ее принципы (Journal of actual problems of jurisprudence, 2018)
Ғылыми жұмыстың мақсатына сəйкес құқық шығармашылығының құқықтық реттеу жүйесіндегіорны анықталып, оның мəні ашылды, құқық шығармашылығының жеке мəселелерін реттейтінзаңнама сараланды. Сондай-ақ зерттеу барысында құқық шығармашылығының негізіне алынатынқағидалар қарастырылып, талданды.Түйін сөздер: құқық шығармашылығы, құқықтық реттеу, уəкілетті орган, халық, құқықтық норма,нормативтік-құқықтық акт.