Құқықтық сауаттылық (Journal of actual problems of jurisprudence, 2015)
Мақалада құқықтық мәдениеттің мазмұндық тұстары қарасты рылады. Сонымен қатар құқықтық сауаттылықтың ерекшеліктері талданып, жанжақты зерттеледі. Автордың қол жеткізген нәтиже лері мен қорытындыларын қазақстандық құқықтық мәдениеттің қалыптасуы мен дамуына, қоғамның құқықтық санасын арттыруға, қоғамның құқықтық тәрбиесін көтермелеу ісінде қолдануға болады.