Некоторые вопросы государственного управления в сфере земельных отношений. (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
В данной статье рассматриваются некоторые вопросы государственного управления в сфере земельных отношений на примере предоставления земельных участков. В частности, рассматриваются вопросы о правовом статусе государственных органов и их компетенции.Мақалада жер қатынастар саласындағы мемлекеттік басқарудың кейбір мәселелері қарастырылады. Әсіресе, мемлекеттік органдардың құқықтық мәртебесі мен уәкілеттіктеріне көңіл бөлінген.
Keywords: компетенция; правоспособность; полномочия; құзырет; құқық қабілеттілік; уәкілеттіктер