ЕЛІМІЗДЕ САҚТАНДЫРУ ІСІНІҢ ҚАЛЫПТАСУЫ (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
--------------------------
Keywords: сақтандыру ісі; құқықтық реттеу; «Сақтандыру нарығын қалыптастыру жəне дамыту жөніндегі ұйымдық- құқықтық шаралар жөніндегі» жарлығы