КРИМИНАЛИСТИКА ҒЫЛЫМЫНДА ҰҒЫМДЫҚ ТЕРМИНОЛОГИЯЛАРДЫ ҚОЛДАНУДЫҢ МƏСЕЛЕЛЕРІ (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
-----------------------------
Keywords: Криминалистика терминологиясы; Құқық нормалары; криминалистикалық техника; криминалистикалық идентификация; трасология