ҚАЗАҚСТАНДА ЗАЙЫРЛЫ МЕМЛЕКЕТТІ ҚАЛЫПТАСТЫРУДАҒЫ ДІНИ ҚЫЗМЕТ ЖƏНЕ ДІНИ БІРЛЕСТІКТЕР ТУРАЛЫ ЖАҢА ЗАҢНЫҢ ОРНЫ МЕН РОЛІ (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
В данной статье анализируется место и роль нового закона о религиозных объединениях в Республике Казахстан
Keywords: Діни бірлестіктер; діни қызметшілер; миссионерлер; діни бірлестіктердің басшылары; қатысушылары