АГРАРЛЫҚ ҚАТЫНАСТАРДЫ МЕМЛЕКЕТТІК РЕТТЕУ ƏДІСТЕРІ (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
-------------------------------
Keywords: Ауыл шаруашылығын реттеу; экономикалық; құқықтық; ұйымдастыру