САҚТАНДЫРУ НАРЫҒЫНДА МЕМЛЕКЕТТІК ҚҰҚЫҚТЫҚ РЕТТЕУДІ ЖҮЗЕГЕ АСЫРУ МƏСЕЛЕЛЕРІ (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
В данной статье рассматриваются проблемы правового регулирования страховой деятельности
Keywords: Сақтандыру; міндетті субъектілер сақтанушы; сақтандыру ұйымының құқықтық статусы