МЕДИАЦИЯ КАК АЛЬТЕРНАТИВНЫЙ СПОСОБ РАЗРЕШЕНИЯ ГРАЖДАНСКИХ СПОРОВ (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Автор айтылмыш мақалада медиация тақырыбын əйгілейді, оның плюсы жəне енгізудің зарын отандық заңнамаға астын сызады. Кiлегейлен осы процедураға бiздiң мемлекетте дамыған, бiрақ жақсы тенденция оны жетiлдiруге осы салада болашақта мүмкiндiк бередi.
Keywords: Зарубежный опыт; посредничество; медиация