МЕСТО АДМИНИСТРАТИВНО-НАДЗОРНОГО ПРОИЗВОДСТВА В СИСТЕМЕ АДМИНИСТРАТИВНОГО ПРОЦЕССА (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Maқaлaдa үкiмeт oргaндaрының жұмыс барысында қолданатын үкіметті басқарудың теоретикалық мəселелері қарастырылған.
Keywords: Официальное документирование закрепления результатов; «административный контроль»; «административный надзор»