ЗАҢДЫ ЖАУАПКЕРШІЛІК ҚАҒИДАСЫ ЖҮЙЕСІНДЕГІ ГУМАНИЗМ ҚАҒИДАСЫ (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
В данной статье рассматривается принцип гуманизма юридической ответственности
Keywords: «гуманизм»; Персоналистік философия; «трагедиялық гуманизм»