(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Бұл мақалада сот отырысында жауап алу мəселесі, оның ішінде бұл процесстің мемлекеттік айыптаушының тактикасын қалыптастырудағы маңызыдылығы, оның ерекшелігі туралы жан жақты талдау жүргізеді. Мақала жауап алу, мəселесін анықтау үшін автор сот статистикасына, архивтегі іс материалдар, құқық қорғау қызметкерлерінен алынған анкеталық жауаптарға негіздей отырып, жəне өндірістік тəжірибеге сүйене отырып мəліметтік анализ жасады.