(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
В статье, состоящей из двух частей, рассматривается проблема дефиниции права, раскрываются научные подходы к правопониманию как в традиционном ключе, так и на основе новейшей правовой информационно-квантовой (когнитивной) парадигмы исследователя. Екі бөлімнен тұратын мақалада құқық дефиниция мәселелері қарастырылып, сонымен қатар, зерттеушінің кұқық ұғынудын дәстүрлі жолымен және жаңа құқықтық ақпараттық-кванттық (когнитивтік) парадигмасының негізіндегі ғылыми тәсілдемелері ашып көрсетілген.