(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Тиісті мақалада сот жарыссөзі кезіндегі адвокаттардың қорғау сөзінің рөлі мен маңызы қаралады. Мақала авторы адвокаттардың қорғау сөздерінің бағыттарын жақсартып, көтеру мақсатында бірнеше нақты шараларды жүзеге асыруды ұсынады. В данной статье рассматриваются роль и значение защитительной речи адвоката в ходе судебных прений. Автором статьи предложены конкретные меры, направленные на повышение её роли и значений.