(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Бұл мақалада құқық қорғау қызметкерлерімен біргелікте,құқыққа байланысты сот медицина сарапшыларының сараптама жүргізу бағыты мен ұиымдастыру мәселелері қаралған, құқыққа тән қылмыстық процесстердің тез шешілуіне байланысты,сот сарапшыларының атқаратын іс әрекеті қаралды.