Кәмелетке толмағандардың құқықтық санасын қалыптастыру. Формирование правосознания несовершеннолетних. (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Мақалада кәмелетке жасы толмағандардың құқықтық санасын зерделеу қарастырылды. Құқықтық санасын зерделеуге байланысты ескерту, алдын алу шаралары жан-жақты қаралып, қылмыстылықпен күрес жүргізудің тиімділігі мәселелері сараланды.В статье рассматриваются проблемы правовых знаний и ее влияние на несовершеннолетних. Также рассматривается вопрос о предупреждении преступности среди несовершеннолетних.