Қызметтік туындыны анықтаудың және пайдаланудың азаматтық-құқықтық аспектілері.Гражданско-правовые аспекты определения и использования служебных произведений. (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Мақалада қызметтік туынды ұғымына жалпы сипаттама берілді. Қызметтік туындыға авторлық құқықтардың пайда болу, қызметтік туындыны пайдалануының ерекшеліктері көрсетілген және осы саладағы түйіткілді мәселелерді оңтайлы шешу жолдары қамтылды.В данной статье рассматривается общее понятие служебного произведения. В статье показаны особенности возникновения авторских прав, использования служебных произведений, а также основные проблемы, касающиеся этой сферы, и возможные пути их решения.