ПРОБЛЕМЫ СОВЕРШЕНСТВОВАНИЯ УПРАВЛЕНЧЕСКОЙ ДЕЯТЕЛЬНОСТИ В ОБЛАСТИ ОХРАНЫ И ЗАЩИТЫ ЛЕСОВ (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Автор бұл мақалада орман саласындағы мемлекеттік баскаруды жүзеге асыратын органдарымен байланысты мәселелерді қарастырады. Мақалада орман кодексінің мемлекеттік басқаруына арналған баптарына талдау жүргізіп, кемшiлiктерiн ерекшелентіреді.