РОЛЬ И МЕСТО ВНУТРЕННИХ ВОЙСК В СИСТЕМЕ ОБЕСПЕЧЕНИЯ НАЦИОНАЛЬНОЙ БЕЗОПАСНОСТИ РЕСПУБЛИКИ КАЗАХСТАН (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Аталған мақалада Қазақстан Республикасы Ішкі істер министрлігі Ішкі әскерлердің ұлттық қауіпсіздікті қамтамасыз ету жүйесіндегі орны мен рөлі қарастырылады.