ТРУДОВЫЕ ГАРАНТИИ И ЛЬГОТЫ БЕРЕМЕННЫМ ЖЕНЩИНАМ (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Ұсынылып отырған мақалада Қазақстан Республикасындағы еңбек заңда көрсетілген жүкті əйелдердің кепілдері мен өтемде талқыланған.