К ВОПРОСУ О КЛАССИФИКАЦИИ ФУНКЦИЙ ГОСУДАРСТВА НА СОВРЕМЕННОМ ЭТАПЕ (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Мемлекеттiң мəнi, оның функциялары функционалдық қызметте айқындалады жəне мемлекет - бұл еркiн адамдардың өкiметiнiң заңға сүйенген егемендi ұйымы дегенді білдіреді.