Қолданыстағы қылмыстық заңнамадағы кейбір олқылықтар туралы. О некоторых недостатках действующего уголовного законодательства. (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Мақалада құқық шығармашылық қызметтің мәселелері талданылған. Құқық қолдану деңгейінде көрініс тапқан кемшіліктер көрсетілген. Автор қолданыстағы қылмыстық заңдағы жіберілген олқылықтарды жеке-жеке сипаттаған және қылмыстық заңнамадағы кемшіліктерді жоюға байланысты ұсыныстар жасауға тырысқан.В данной статье рассматриваются проблемы правотворческой деятельности. Анализируются недостатки, выявленные в правоприменительной деятельности. Автором предпринята попытка проанализировать недостатки законодательной техники. Предложены рекомендации по дальнейшему совершенствованию уголовного законодательства.