Қылмыс объектісі жөнінде. К вопросу объекта преступлений. (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Мақалада қылмыс объектісі ұғымына байланысты қылмыстық құқықта қалыптасқан теорияларға жалпы шолу жасалынған. Сонымен қатар, қылмыстық заңнаманы жетілдіру мақсатында қылмыстық кодекстің жаңа Концепциясының негізі ретінде қылмыс объектісі болып танылатын мүддені ескерудің маңыздылығы айтылады.В данной статье автором обобщается концептуальный подход объекта преступления. А также указывается, что необходимо важно учесть в основу Концепции уголовного кодекса РК объекта преступления как интересы социальных субъектов.