Принципы государственного регулирования охраны и использования редких и исчезающих видов животных и растений. Сирек кездесетін жануарлар мен өсімдіктердің мемлекеттік бақылау және қорғаудың қағидалары. (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
В данной статье автором рассматриваются принципы государственного регулирования охраны и использования редких и исчезающих видов животных и растений. Сделан краткий анализ законодательства в данной сфере.Мақалада сирек кездесетін жануарлар мен өсімдіктердің мемлекеттік бақылау және қорғаудың қағидалары қарастырылады. Осы саладағы заңнамаға талдау жасалған.