Финансово-правовые аспекты развития аграрного сектора Казахстана. Аграрлық саланың Қазақстанның қаржы саясатының маңызды бағыты ретінде дамуы. (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
В статье автор рассматривает текущую ситуацию в агропромышленного комплекса, а также развития аграрногосектора, как важнейшего направления финансовой политики.Мақалада автор агроөнеркәсіптік кешеннің бүгінгі мәселесін, сонымен қатар аграрлық сектордың қаржы саясатының маңызды саласы ретіндегі рөлін қарастырған.