Еуропалық одақ аясындағы азаматтық сот ісін жургізудің кейбір мәселелері.Некоторые проблемы гражданского судопроизводства в сфере Европейского Союза. (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Аталған мақалада Еуропалық Одаққа кіретін елдердегі азаматтық сот өндірісінің кейбір ерекшеліктері қарастырылған. Автормен азаматтық сот өндірісіне қатысты Брюссельдік Конвенцияның нормаларына талдау жасалған.В данной статье рассматриваются некоторые особенности гражданского судопроизводства в странах входящихв Европейский Союз. Автор анализирует нормы Брюссельской конвенции касающиеся гражданского судопроизводства.