Дүниежүзілік сауда ұйымына Кеден одағының мүшелікке өту мәселесі туралы. О проблеме присоединения Таможенного союза во Всемирную торговую организацию. (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Кеден территорияларының Дүниежүзілік сауда ұйымына қосылуының құқықтық негіздері мен нақты тәжірибелерін зерделей келе, мақалада Кеден одағының ұйымға кіру мәселесі зерттеледі.В статье рассматриваются правовые основы и практики присоединения таможенных территорий во Всемирную торговую организацию и анализируется проблема присоединения Таможенного союза в организацию.