ГАРАНТИЙНЫЕ ВЫПЛАТЫ И ДОПЛАТЫ ПО ТРУДОВОМУ ЗАКОНОДАТЕЛЬСТВУ РЕСПУБЛИКИ КАЗАХСТАН (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Көрсетiлген мақалада Қазақстан Республикасының еңбек заңнамаларымен бекітілген кепiлдемелік төлемдер жəне ақылардың берілу жағдайлары қарастырылады.