АДАМ ҚҰҚЫҚТАРЫНЫҢ ХАЛЫҚАРАЛЫҚ СТАНДАРТТАРЫ ЖӘНЕ ҚАЗАҚСТАН РЕСПУБЛИКАСЫНДАҒЫ ЖЕКЕ ӨМІРГЕ ҚОЛ СҰҒЫЛМАУШЫЛЫҚ (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Автор ҚР-сындағы демократиялық қоғам дамуында адам құқығын корғау саласындағы халықаралық стандарттаржүйесіне талдау жүргізеді сонымен қатар, автор адамның жеке өміріне қол сұғылмаушылық құқығын қорғау саласындағыхалықаралық ережелердің маңыздылығын дəлелдейді.