РЕСПУБЛИКАЛЫҚ ҚЫЗМЕТІНІҢ ШЫҒЫНДАРЫНЫҢ ЖЕРЛЕРІНІҢ ЗАҢДЫ ҚҰҚЫҒЫ (АЛМАТЫ МЫСАЛЫНАН) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Осы мақалада автор республикалық қалалардың құқықтарын қорғау мәселелерін және кейбір мәселелерін қарастырады