ИНТЕРНАТТЫҢ ЗАҢДЫҚ САЛАСЫ ЖӘНЕ МЕМЛЕКЕТТІК ОРГАНДАРДЫҢ НОРМАТИВТІ ҚҰҚЫҚТАРЫ ҚОСЫМША ЭКОЛОГИЯЛЫҚ ҚАУІПСІЗДІКТІ ҚОРҒАУ БІКОНУР КЕШЕНІНІҢ ҚЫЗМЕТІ (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Бұл мақалада «Байқоңыр» ғарыш айлағының экологиялық қауіпсіздігін қамтамасыз етуге байланысты кейбір мемлекет аралықкелісімдерге құқықтық талдау жасалып, олар бойынша енгізілетін өзгерістер мен толықтырулар негізделіп баяндалған.