ҚАЗАҚСТАН РЕСПУБЛИКАСЫНЫҢ ОРТАЛЫҚ ҚАТЫНАСТАРЫНЫҢ ТҰЖЫРЫМДАМАСЫ (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Осы мақалада Қазақстан Республикасындағы орман қатынастарының тұжырымдамасын анықтаудың теориялық мәселелері берілгенқаралды. Мақалада орман қатынастарының жекелеген элементтері және олардың мазмұны талқыланды.