ЗАЩИТА ИНТЕРЕСОВ МАТЕРИ И РЕБЕНКА В СЕМЕЙНОМ ПРАВЕ (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Мақалада отбасылық құқығы саласында ана мен бала құқықтарын қорғаудың кейбір мəселелері жəне отбасылыққұқығы негізгі қағидалары қарастырылған. Соның ішінде отбасылық заңнамасының баласы бар əйелдердің құқықтарынқорғауға байланысты жəне олардың кепілдіктерін реттейтін құқықтық нормаларына талдау жасалған. Бұл нормалардыңтəжірибеде жүзеге асырылу мəселелері қарастырылған.