ИСПОЛЬЗОВАНИЕ СПЕЦИАЛЬНЫХ ЗНАНИЙ В РАССЛЕДОВАНИИ И ПРОТИВОДЕЙСТВИИ ПРЕСТУПНОСТИ (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Бұл мақалада кылмысты тергеудеге арнайы білімді қолданудың маңызы туралы мəселе қарастырылған.