АНАЛИЗ ОБЕСПЕЧЕНИЯ ПРИНЦИПА СОСТЯЗАТЕЛЬНОСТИ И РАВНОПРАВИЯ СТОРОН В СУДОПРОИЗВОДСТВЕ С УЧЕТОМ РОЛИ АДВОКАТА (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Мақалада қорғаушының екі жақты тең құқылылығы мен бəсекені қамтамасыз етуі, қорғаушының құқығын, міндеттерін,тетігін, іс жүргізушілік əрекеттің өндірісі бойынша жүзеге асыру тəртібін, қорғаушының заңды талаптарының орындалмаутəртібін қарастыратын ҚР «Білікті заңды көмек көрсету туралы» Заңының қабылдануының қажеттілігін қарастырып,қылмыстық іс жүргізудегі қорғаушы дəрежесін көтеруге бағытталған шаралар кешені ұсынылады.