КРАТКИЙ ОБЗОР ИСЛАМСКОГО СТРАХОВОГО ИНСТИТУТА (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Бұл мақалада автор теориялық жəне тəжірибелік мəліметтерге сүйеніп, исламдық сақтандыру моделінің ерекшеліктерінашып көрсеткен. Сонымен қатар исламдық сақтандыру институты мен дəстүрлі сақтандыру институтына салыстырмалыталдау жүргізілді.