КОНСТИТУЦИОННО-ПРАВОВОЙ СТАТУС СПЕЦИАЛИЗИРОВАННЫХ СУДОВ В РЕСПУБЛИКЕ КАЗАХСТАН (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Мақалада Қазақстан Республикасындағы мамандандырылған соттардың конституциялық-құқықтық мəртебесі туралыайтылады. Олардың қалыптасуы шетелдердегі көрінісімен қатар, жас тəуелсіз мемлекетте құрылып, соттардыңмамандандырылуының əр жақтары қарастырылады.