ТОЛЫҚТЫРУ ОЛҚЫЛЫҚТАРДЫ ТРУДОВОМ ПРАВЕ (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Бұл мақалада заң және құқық ұқсастығына байланысты сұрақтар зерттеледі. Заң және құқық ұқсастығын еңбек құқыққатынастарына қолдану тәсілдері көрсетілген.