МЕМЛЕКЕТТІҢ БІЛІМ БЕРУ САЛАСЫНДАҒЫ БАСЫМ ҚҰҚЫҒЫ ЖЕР ҚОЙНАУЫН ПАЙДАЛАНУ: ТЕОРИЯ МӘСЕЛЕЛЕРІ (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Мақала мемлекеттің жер қойнауын пайдалану құқығын сатып алудағы басымдығының күрделі мәселелеріне арналған