11-ТАРАУДЫ ЖЕТІЛДІРУ МӘСЕЛЕЛЕРІ ҚЫЛМЫС ҚР ҚЫЛМЫСТЫҚ КОДЕКСІНІҢ" (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Баяндама экологиялық қылмыстары үшін қылмыстық жауапкершілік мәселелеріне арналған. Осы салада ҚазақстанРеспубликасының экологиялық және қылмыстық заңнамасын жетілдіру бойынша үсыныстар жасалынған.