К ПРОБЛЕМЕ СОВЕРШЕНИЯ ПРЕСТУПЛЕНИЙ НА ЖЕЛЕЗНОДОРОЖНОМ ТРАНСПОРТЕ (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Автор мақалада «Теміржолда қылмыстар жасау проблемасына» атты түйінінде автормен қарасырылатын бағыттағықылмыстың жасалуының проблемаларының негізгі үшкір мәселелері және осы бағыттағы қылмыстардың алдын алумәселелері бойынша ұсыныстар берілген.