ҚАЗАҚСТАН РЕСПУБЛИКАСЫНДАҒЫ БҰҚАРАЛЫҚ АҚПАРАТ ҚҰҚЫҒЫ (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Бұқаралық ақпаратқа құқық - ақпарат жасындағы негіздердің бірі. Қазақстан Конституциясы қалыптаспағанақ ақпаратқа құқық және бұқаралық ақпаратқа құқық. Мақалада бұқаралық ақпаратқа құқықтың еркіндігіне айрықша назар аударылды.