САЙЛАУШЫЛЫҚ ҚҰҚЫҚТЫҢ ЖӘНЕ ОНЫҢ ПРИНЦИПТЕРІНІҢ Формация және эволюцияның кейбір сұрақтары (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Бұл мақала сайлау құқығы эволюциясының саяси-құқықтық мәселесіне және оның қағидаларына арналған.