МЕМЛЕКЕТТІК БАСҚАРУДЫ ЖАҢҒЫРТУ МӘСЕЛЕЛЕРІҚАЗАҚСТАН РЕСПУБЛИКАСЫНДА (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Мақалада Қазақстан Республикасындағы мемлекеттік бақылауды жетілдіру мәселелері қарастырылған. ҚазақстанРеспубликасындағы мемлекеттік басқарудың тиімділігі көтеруде мемлекеттік бақылаудын институтының модернизацияшаралары ұсынылады.