Бірыңғай кедендік тарифтік регламентБЕЛАРУС РЕСПУБЛИКАСЫ КЕДЕНДІК ОДАҒЫНДА,ҚАЗАҚСТАН РЕСПУБЛИКАСЫ ЖӘНЕ РЕСЕЙ ФЕДЕРАЦИЯСЫ (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Ұсынылған мақалада Кеден одағының қызмет атқаруына байланысты, Евразиялық экономикалық қоғамдастығы (ЕвраАзЭҚ) ұйымының шешімдеріне шолу және құқықтық талдау жасалады.