ҚАЙТА ҚҰРУДЫҢ ҚҰҚЫҚТЫҚ РЕТТЕУӘСКЕРЛІК ӘЗІРЛЕР, БАҚЫЛАУШЫЛАР ЖӘНЕ САРАПШЫЛАР: ТАРИХИ ЖӘНЕ ҚҰҚЫҚТЫҚ АСПЕКТІ (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Бұл мақалада авторлар соғыс тұтқындарын, босқындар мен теңізшілерді репатриациялауды: тарихи-құқықтық аспектілерді