МҰҚИЯТ МӘЛІМДЕМЕСІ Шетелдік азаматтардың конституциялық кепілдіктер ФОКУСЫНДА (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Бұл мақалада шетел азаматтары балаларының білім алуға құқықтарын жүзеге асыру мүмкіндіктері туралы заңнамағаталдау жасалған.