ЕРЕЖЕЛЕРДІҢ ЖӘНЕ ҰЙЫМДАРДЫ ҰЙЫМДЫҚ АСПЕКТІЛЕРІКЕДЕН ОДАҒЫ КОМИССИЯСЫНЫҢ ҚЫЗМЕТІ (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Автор мақаласында Кеден одағының қызмет атқаруына байланысты, Евразиялық экономикалық қоғамдастығы(ЕвраАзЭҚ) ұйымының шешімдеріне шолу және құқықтық талдау жасалады.